OM OSS

Vi är ett av Uppsalas största hunddagis med mångårig erfarenhet inom hund. Sommaren 2018 valde vi att flytta vår verksamhet från Storvreta till natursköna Högsta då vi ville erbjuda våra kunder ett brett utbud inom hund. Utöver våra 70 platser för dagis och pensionat erbjuder vi kurser, diverse försäljning, föreläsningar och tillgång till träningshall som är uppvärmd om vintern och sval om sommaren.

 Läs mer under respektive flik för mer information.

HISTORIA

År 2011 startades Hunderbart dagis i Storvreta, då fanns det 10 stycken hundar i verksamheten och vi fanns i lokaler som var iskalla vintertid. Ganska snart märkte vi att hundarna som fick både mental och fysisk aktivering varje dag var väldigt nöjda och glada efter en dag på dagis. Där föddes  Hunderbarts koncept, att erbjuda detta till våra kunder som har sin hund hos oss 

-Dagliga promenader och aktivering, varje dag!

VI SOM JOBBAR HÄR

SARA EDGREN

Ägare

Djur är en stor del av mitt liv och att få arbeta med sitt intresse är helt fantastiskt. Hos mig bor hundarna Penny fransk bulldogg 4 år som tränas och tävlas i Nosework och viltspår. Peggy 4 år jaktlabrador tränas och tävlas i nosework, HtM, lydnad och jakt. Ajax jaktlabrador 1 år som ska användas till jakt och lydnad. Jag har lång erfarenhet av att driva hunddagis och pensionat.

Utbildningar jag har:

  • Hunddagisutbildning
  • Vardagslydnad, valp och klickerinstruktör
  • Noseworkintruktör
  • Htm och Freestyleinstruktör
  • Hundmassör
  • Besökshundsutbildning

FANNY FLOOD

Medarbetare

Jag har ett brinnande intresse för hund och hos mig bor bordercollien Holley på 7 år som tävlas och tränas inom rallylydnad, htm, nosework och lydnad. Unghunden Birk bordercollien som ska användas inom vallning och lydnad. Valpen Ask jaktlabrador som ska användas till jakt och lydnad.

  • Hunddagisutbildning
  • Noseworkintruktör
  • Htm och Freestyleinstruktör
  • Rallylydnad

KARIN WENNBERG

Medarbetare

Jag har flerårig erfarenhet av hunddagis och ett stort intresse för hundar och tycker deras sätt att tänka och göra saker på är fascinerande.

Jag har gått en utbildning i hundens beteende och har en Dvärgschnauzer som tränas och tävlas i Nosework. Mitt mål är att bli hundmassör!

MALIN JÖNSSON

Medarbetare

Jag heter Malin och är 26 år och har hundar som både mitt jobb och mitt fritidsintresse! Jag har lång erfarenhet inom hunddagis då jag jobbat med det sedan 2011. Jag har två egna chihuahuor, Alice och Bailey som är med mig varje dag och som jag går olika kurser med. Parkour, nosework och viltspår. Just nu går vi kurs i tävlingslydnad där jag hoppas vi hamnar på tävlingsplanen! Mina framtidsplaner är att bli hundinstruktör! 

VAD ERBJUDER VI

Hos oss hittar du ett dagis och pensionat med hög standard där fokus ligger på nöjda hundar genom fysisk och psykisk aktivering. 

Hunderbart har också ett blandat utbud av kurser. Alla våra kurser hålls av utbildad personal och vi tränar alltid med positiv förstärkning. Läs mer under fliken Kurser.

Vi har också en liten butik där vi säljer högkvalitéfodret Taste of the wild.

Vi har samarbete med en veterinär som kommer ut till oss för att tex vaccinera din hund under dagistid så du slipper ta ledigt från jobbet.