Om oss

 

Välkommen till Hunderbart!
På Hunderbart Dagis erbjuder vi både dagis och pensionat. Här håller vi hög standard med utbildad personal och har fina, anpassade lokaler. Vi arbetar med fokus på individen och lägger ner mycket tid på mental aktivering likväl som fysisk varje dag. Vi använder oss av positiva metoder och operant inlärning när vi arbetar med hundarna.

Vi erbjuder även enklare klippningar, kloklipp och bad.

 

Personal på Hunderbart:

 

Sara Edgren

Ägare Hunderbart Dagis

Utbildad Hundmassör, Hundinstruktör och Noseworkintruktör.

Startade Hunderbart 2011 och har tre tre franska bulldoggar varav en tränas i

nosework och en jaktlabrador som tränas i fågelhundsjakt.

 

 

 

 

 

Fanny flood

Medarbetare Hunderbart dagis

Har jobbat på Hunderbart sedan hösten 2016. Hos mig bor Bordercollien Holley på 6 år som jag tränar och tävlar med i Rallylydnad och Nosework, så min fritid består mestadels av hundträning. Jag är även aktiv i diverse olika hundklubbar och engagerar mig i det mesta runt hundar. När jag får tid över spenderar jag den med mina andra djur och i garaget då jag även har ett brinnande intresse för äldre amerikanska bilar och livsstilen runt det.

 

 

 

 

 

Amina Madsen

Medarbetare Hunderbart dagis

Jag har jobbat på Hunderbart dagis sedan April 2015 och är fodervärd åt en blivande assistanshund (via Hundhjälpen) som heter Luna. 
På fritiden spenderar jag tid i naturen, med min hund och i stillhet med mig själv. Jag har ett brinnande intresse för naturen och allt levande ting på denna jord, just därför älskar jag att få jobba med hundar. För mig är det ännu en möjlighet till att få återkoppla till naturen och mig själv och det är då jag mår som bäst!